Szolgáltatásnyújtás a minőség jegyében

DJ pályafutásom során mindig arra törekszem, hogy a maximumot nyújtsam a megrendelőnek. Úgy gondolom, hogy elégedett ügyfélnél nincs is jobb!

A maximumra való törekvés pedig nem csupán a zenei szolgáltatásra vonatkozik, nemcsak a zenélésben szeretek kimagasló teljesítményt produkálni.

Véleményem szerint ahhoz, hogy valaki tényleg profin tudjon működni, profi felszerelés is szükséges! Éppen ezért a technikai oldalt is folyamatosan fejlesztem és a piacon a legjobb minőségű eszközöket igyekszem beszerezni.

Kizárólag QSC hangfalakkal dolgozom, melynek hangzása igazán különleges. A QSC minőséget, megbízhatóságot és teljesítményt jelent, mindemellett világszínvonalú, professzionális termékről beszélünk. Ezekkel a hangfalakkal az igazi letisztult hangzást biztosítom fellépéseim során.

Fénytechnikám mellett is a minőség szól. A legegyszerűbb helyszínt is igazán egyedivé varázsolják robotlámpáim, melyek a mai világban még a legtöbb hazai DJ-nél nem találhatóak meg. Ezekkel a fényekkel különleges hatást és hangulatot lehet elérni. Képesek arra, hogy szórakozóhely feelinget produkáljanak, ugyanakkor a meghittség és elegancia is kivitelezhető segítségükkel. Éppen ezért ajánlom őket akár esküvőkre, akár rendezvényekre.

A DJ pultom megjelenésére az igényesség jellemző. Modern és diszkrét paravánnal veszem körbe az DJ pultot, melyen a  lejátszókat és keverő található.

A fentiekben felsoroltak nálam alapfelszereltségnek számítanak, úgy gondolom, hogy ezek nélkül egy komoly DJ nem vág bele a szakmába és nem indul el egy rendezvényre sem. Mindezek mellett sok extra kiegészítő is van a kínálatomban, melyek szintén a hangulatot és a látványt fokozzák. Ilyen például a Jegyes Párok egyik kedvence, a buborékfújó gép, melyet nemcsak a gyerekek, de minden korosztály imád, hiszen annyira jópofa dolog. Ki ne ismerné, a kis hengeres dobozt, amibe anno mosószeres vizet öntöttünk és fújtuk a bubikat. Hát ma már ezt tudjuk helyettesíteni egy géppel, ami helyettünk dolgozik és ezer számra gyártja a buborékokat. 🙂 További extra eszközeimről a Magamról oldalon olvashattok.

Természetesen a zenélésben is a minőség az első és legfontosabb szabály. Ha minőségi szolgáltatást nyújtok, úgy a vendégek is elégedettek és mi más lehetne egy DJ kívánsága, mint ez? 🙂