Rugalmasság

alkalmazkodom a zenei kérésekhez, ami nem azt jelenti, hogy egy előre leadott zenei kívánságlista alapján zenélek, de ha a buli során eszedbe jut a kedvenc dalod, amire szívesen buliznál, akkor azt lejátszom neked. 🙂

Konferálás

vállalom a konferálás, műsorvezetés feladatát, többfunkciós vagyok. 🙂 Bátran rám bízhatjátok ezeket a feladatokat is, nem riadok meg attól, ha nagyközönség előtt kell felszólalnom. 🙂

Legális Működés

teljes mértékben legálisan dolgozom, így nem probléma számomra, ha rendezvényedre számlát kell kiállítanom. Rendelkezem a zenéléshez szükséges MAHASZ engedéllyel és a Legális DJ oldalon is megtaláltok.

HANGOSÍTÁS, FÉNYJÁTÉK

saját kiváló minőségű felszereléssel dolgozom; Pioneer lejátszóval zenélek, melyet QSC hangfalakkal hangosítok. A fénytechnikát robotlámpákkal biztosítom, melyek szintén a profizmusról és a magas minőségről árulkodnak.

Kérj Ajánlatot!

Ha azt szeretnéd, hogy a bulid alatt mindenki jól érezze magát, akkor egy tapasztalt rendezvény DJ-re lesz szükséged. Én már hosszú évek óta ezt csinálom, és biztosíthatlak, hogy olyan rutinnal rendelkezem, amivel mindenkit a táncparkettre csalok.