Céges rendezvény DJ

Egy DJ profizmusa leginkább abban nyilvánul meg, hogy képes arra, hogy minden közönséget tud szórakoztatni!
Legyen szó esküvőről, céges buliról, szülinapi partyról, vagy akár legénybúcsúról. Egy profi DJ mindig feltalálja magát és megtalálja a hangot a vendégekkel.

Az elmúlt évek tapasztalataival úgy gondolom, hogy nagyon fontos, hogy a lemezlovas felismerje, hogy a közönség mire nyitott és mivel tudja őket megtáncoltatni.

Ha rendezvényedre / szülinapodra, vagy hasonló jeles eseményre keresel hangulatfelelőst, akkor a weboldalamon jó helyen jársz! 🙂

Széleskörű zenei kínálatommal, sok éves tapasztalattal és rutinnal rendelkezem, melyek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a buli hajnalban érjen csak véget!

Saját felszereléssel dolgozom, így nem kell külön időt és energiát arra fordítani a megrendelőnek, hogy például a hangosításra szakembert keressen, hiszen egy személyben ezért is felelős vagyok. Felszerelésem pedig kiváló minőségű, így a szuper hangzást is garantálom.

Hangosítás mellett rendelkezem profi mikrofonnal is, tehát a beszédek, akár év végi értékelések hangosítása sem okoz gondot.

Felkeltettem az érdeklődésedet?

Mondok még pár érvet amellett, hogy miért érdemes ajánlatot kérni tőlem!

Profizmus

profi & tapasztalt DJ vagyok, akinek valóban a fergeteges hangulat a fontos egy fellépés során! Zenei kínálatom rendkívül széles skálán mozog, így minden korosztály számára van nálam jó pár pörgős zene!

legális DJ

teljes mértékben legálisan dolgozom, így nem probléma számomra, ha rendezvényedre számlát kell kiállítanom. Rendelkezem a zenéléshez szükséges MAHASZ engedéllyel és a Legális DJ oldalon is megtaláltok.

hangosítás & fényjáték

saját kiváló minőségű felszereléssel dolgozom; Pioneer lejátszóval zenélek, melyet QSC hangfalakkal hangosítok. A fénytechnikát robotlámpákkal biztosítom, melyek szintén a profizmusról és a magas minőségről árulkodnak.

rugalmasság

alkalmazkodom a zenei kérésekhez, ami nem azt jelenti, hogy egy előre leadott zenei kívánságlista alapján zenélek, de ha a buli során eszedbe jut a kedvenc dalod, amire szívesen buliznál, akkor azt lejátszom neked. 🙂

konferálás

vállalom a konferálás, műsorvezetés feladatát, többfunkciós vagyok. 🙂 Bátran rám bízhatjátok ezeket a feladatokat is, nem riadok meg attól, ha nagyközönség előtt kell felszólalnom. 🙂

Személy szerint nagyon szeretek céges bulikon / rendezvényeken zenélni, mert a legtöbb helyen azt látom,
hogy a kollégák kiengedik a fáradt gőzt és szívből buliznak, elengedik pár órára a munkát és ki tudnak kapcsolódni.

Ha szeretnéd feldobni és emlékezetessé tenni rendezvényed, vagy akár a 30. szülinapod,
kérj tőlem ajánlatot és ígérem, hogy életed bulija lesz!

Kérj ajánlatot!

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező

Elérhetőség

Ha bármilyen kérdésed van, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot, örömmel válaszolok.

 

Török János – Dj. Thörök esküvői és rendezvény DJ

Telefon: +36 70 394 79 88

Cím: 2200, Monor, Váci Mihály utca 24

Adószám: 67609376-1-33

Bankszámlaszám: K&H: 10402795 – 83575655 – 57501017

A weboldalt a tartalomdesign.hu készítette.