Esküvői DJ

Felejthetetlen hangulatot szeretnétek átélni a Nagy Napon?

Megbízható és tapasztalt esküvő DJ-ként megtaláltátok, akit kerestek!

Évek óta foglalkozom zenéléssel, rengeteg tapasztalat és rutin van a birtokomban, amit igyekszem jól felhasználni egy-egy esküvő és rendezvény alkalmával. Nincs két egyforma esküvő és nincs két egyforma Jegyespár sem, így mindig igyekszem minél jobban megismerni a házasulandókat, hiszen minél több információm van róluk / rólatok, úgy számomra is annál világosabb, hogy milyen zenei irányba tudunk elindulni a lagzi kezdetén.

Keresed a számodra / számotokra megfelelő esküvő DJ-t, de bizonytalan vagy a piacon jelen lévő rengeteget kínálat miatt? A zenei szolgáltató megválasztása valóban nehéz feladat, de én igyekszem segítségetekre lenni!

Zökkenőmentes esküvőre vágytok, ahol a hangulat is fergeteges?

Válasszatok engem, és én valóra váltom álmaitokat!

Mire, pontosabban kire számíthattok, ha így döntötök?

 • Számomra ez nem munka és nem is hobby, hanem elhivatottság! Úgy gondolom, hogy az esküvő egy csodálatos dolog, és nekem az a legfontosabb, hogy részemről a maximálisan tőlem telhetőt meg is tegyem, hogy örök csoda maradjon számotokra a Nagy Nap! Minden esküvő különleges és egyedi alkalom, én is ennek megfelelően élem meg a pillanatokat!

 • Mindig felkészülten és pontosan érkezem az esküvő helyszínére, hogy legyen időm a felszerelésem kipakolására, esztétikus elhelyezésére. Az DJ feladata nemcsak a zenélés, hanem nagyon fontos a szépen felépített DJ pult, hangtechnika elrendezése, a fények megfelelő beállítása. Mindezek emelik a hangulatot és még fergetegesebbé fogják varázsolni az esküvőt.

 • A buli zenélése mellett számíthattok rám akkor is, ha a szertartás hangosításáról van szó. Rutinommal szívesen adok nektek ötleteket, javaslatokat zeneiség szempontjából a szertartás tematikus részeihez.

 • Vállalom a műsorvezetői feladatok ellátását is, ami természetesen nem azt jelenti, hogy egy ceremóniamester, vagy vőfély szerepét is betöltöm, de ha úgy döntötök, hogy esküvőtökre nem szeretnétek külön hangulatfelelőst felkérni, rám számíthattok! Magabiztosan kezelem a mikrofont, a soron következő esemény felkonferálásában gyakorlattal rendelkezem, nem riadok meg attól, hogy megszólítsam a nagyközönséget.

“A nagyszerű zene körülölel, játszani kezd a szíveden, megteremti azt a ritmust, amelyet elveszítettél. Hatalmas béke ereszkedik rád, és hatalmas öröm van a szívedben.”

Osho

 

Esküvő Dj-ként rendelkezem a képességgel, hogy az esküvőtök felejthetetlen élmény legyen.

Évtizedes professzionális esküvő Dj, rendezvény DJés hangosítási tapasztalatom fog segíteni, hogy a násznép fergetegesen jól érezze magát, életre szóló élményt kapjon az esküvőtökön és hosszú ideig erős kötelék maradjon köztetek a felhőtlen szórakozással közösen eltöltött örömteli, boldog órák.

Mert a jó időben, jókor játszott zene, több, mint akkordok és ritmusok hosszú sora.

A muzsika érzelmeket vált ki, összehozza az embereket, az élmény pedig örökre megmarad. Hogy ez rossz vagy jó élmény marad, az nagyban függ az esküvő DJ-től.

Hogyan tudunk felkészülni a nagy eseményre?

 • Az esküvő előtt találkozok veletek, megismerjük egymást, felmérem az igényeiteket, milyen zenét szerettek, milyen dalokat nem akartok hallani semmiképpen sem, milyen a násznép összetétele, ismeritek-e zenei ízlésüket, mennyire „bevállalósak”.
 • Részt vennének-e kisebb játékokban, legyen-e karaoke?
 • Ezek alapján állítom össze az esküvői repertoárt.
 • Ha mégis félreismertétek vendégeiteket, céges és magán rendezvényeken szerzett tapasztalatomnak köszönhetően gyorsan tudok improvizálni.
 • Nem csak zenélek, hanem az első daltól az utolsó hangok felcsendüléséig figyelem a násznépet. Ha fáradnak, akkor is tudom, hogyan lehet egy jó ötlettel, mikrofonnal újból felkelteni az érdeklődést.
 • Az esküvő nem egy szombat esti buli, ahol lejátsszuk az előre összeállított repertoárt és megyünk haza, hanem életetek legszebb napja, amiről, a barátok, rokonok még sokáig beszélnek, és az ifjú párnak örök emlék marad.

Ne engedjétek, hogy esküvőtök kudarcba fulladjon, forduljatok hozzám bizalommal!

SZOLGÁLTATÁSOK

• Az esküvő kezdetétől háttérzene szolgáltatása
• Igényes háttérzene a vacsora alatt
• Egyedi kérések, kívánságok további megbeszélés alapján
• Profi minőségű technikával rendelkezem
• Pontos megjelenés, felkészültség és minőségi kivitelezés

• Minden esetben egyedi megbeszélés és az igények egyeztetése ajánlott

Ajánlatkérés


  Jelen mező kipipálásával egyben kijelentem, hogy az adatkezelési szabályzatot megismertem, és azt magamra nézve elfogadom.