Esküvői DJ

Ne bízd a véletlenre a Nagy Nap hangulatát! Válaszd a tapasztalatot és nem fogsz mellé! Válasszatok engem, legyek én a felelős a kirobbanó jó hangulatért, legalább 5 okom van rá!

 

Egy esküvőn nemcsak a profi zenélés a feladat! Nem abból épül fel egy esküvő DJ napja, hogy tiszteletét teszi a rendezvényen és összemixel pár zenét, összepakol, majd viszlát. Ez ettől lényegesen több és összetettebb feladat.

Az évek alatt én magam is rengeteget tanultam és fejlődtem. Mindig azt tartottam szem előtt, hogy mitől lehetek még jobb a szakmában, mivel tudom még színvonalasabbá tenni a Jegyes Pár legszebb napját.

A Nagy Nap több szakaszból épül fel, ahol egy DJ-nek végig képben kell lennie. Egy jól felépített ütemterv szerint halad a nap és ehhez a lemezlovasnak alkalmazkodnia kell zeneileg. Aki nem jártas ebben a világban, azzal nagyon pórul járhat a Jegyes Pár.

Egy esküvő mindig különleges és teljesen más, mint egy laza hétvégi buli. Váratlan helyzetekkel még én is szoktam találkozni, de a tapasztalat segít ezeket gyorsan megoldani és helyén kezelni őket.

Kíváncsi vagy miért ajánlom magamat? Mert tudok legalább 5 okot mondani, hogy kirobbanó legyen a hangulat a Ti Nagy Napotokon is!

 

  • Saját felszereléssel és eszközökkel dolgozom!

Hangtechnikám kiváló minőségű, mely biztosítja a remek és hibátlan hangzást. A hangosítást nem szeretem másra bízni, felszerelésemmel és a szakmai tudásommal nem érhet meglepetés egy esküvő során sem. Fénytechnikámmal csodás hangulatot tudok teremteni. Egy kevésbé különleges helyszínt is egyedivé lehet varázsolni a robotlámpáim bevetésével. Magabiztosan kezelem a technikát, azt saját magam építem fel minden fellépés / esküvő során. Az esküvő kezdete előtt jóval korábban érkezem a helyszínre, hogy legyen elegendő időm arra, hogy nyugodtan és profi módon felépítsem a DJ pultot, beállítsam a hangzást és fényeket, hogy azok a legtutibbak legyenek!

  • Tapasztalat és rutin!

Ez a két kulcsfontosságú szó, melyek engem jellemeznek. Sajnos ma már nem szükséges a lemezlovas szakmához OKJ-s végzettség, ami még pár évvel ezelőtt alapkövetelmény volt.  Éppen emiatt manapság egyre több feltörekvő DJ van, akik még csak próbálgatják a szárnyaikat, és azt gondolják, hogy a DJ feladata kimerül a jó zenei ízlésben, és hogy némiképpen tudják használni a keverőt és lejátszókat. Egy klubban, szórakozóhelyen, ahol egy stílusban kell pörgetni a lemezeket, valószínűleg helyt állnak azok is, akik DJ vizsga nélkül állnak a pult mögött, de ez egy esküvőn biztosan kevés lesz. Ott több stílusban is otthonosan kell mozogni, a mixelést már rutinból kell csinálni. Bármikor jöhet egy számkérés, ami miatt stílust kell váltani, és folytatni a szórakoztatást. Nem beszélve a váratlan helyzetekről, melyeket úgy kell megoldani, hogy a vendégsereg semmit se érzékeljen belőle.

  • Széles zenei kínálat!

Széles zenei repertoárommal garantálom, hogy minden korosztályt meg tudok táncoltatni. Felkészült vagyok a legújabb zenei trendek terén is, így bátran jöhetnek a kérések, nem érhet meglepetés! Ugyanakkor a retro zenékből sem szenvedek hiányt, pendrivomon több ezer zeneszám található. Nem esek kétségbe akkor sem, ha épp mulatós zenéket kell játszani. Egy a lényeg, hogy a násznép jól mulasson és szuper legyen a hangulat! Az esküvőkön a legtöbb esetben elmaradhatatlan rész a menyecsketánc / menyasszonytánc, ahol a hagyományokhoz híven a mai napig többnyire mulatós vagy lakodalmas zenéket szeretne az ifjú pár, így számomra ez sem okoz nehézséget.

  • Zenélés mellett vállalom a műsorvezető szerepét is!

Az esküvő lebonyolításában segítségetekre lehetek, hiszen, ha nem arra vágytok, hogy ceremóniamester, vagy vőfély által levezényelt játékokkal és szónoklatokkal teljen az éjszaka, akkor a műsorvezetői feladatokat nyugodt szívvel rám bízhatjátok. Sok DJ nem vállalja ezt a plusz feladatot, arra hivatkozva, hogy ez két különböző szakma. Én azt vallom, hogy aki a DJ pult mögött áll, merjem megszólalni és mikrofonozni és ne okozzon számára gondot a konferálás. A világon rendkívül népszerű, kiváló minőségű Shure mikrofonnal rendelkezem, így a hangzás is rendben lesz, ha igényt tartotok a konferálásra, rám számíthattok.

  • Legális DJ!

Számomra a legális működés rendkívül fontos! A mai világban sajnos nem mindenki tartja szem előtt, hogy a szolgáltatókkal szerződjön és utána kérdezzen annak, hogy akivel szeretne együtt dolgozni, rendelkezik-e a szükséges engedélyekkel. A szerződéskötést különösen fontosnak tartom, hiszen ez a dokumentum tartalmazza a részleteket, és hogy miben állapodunk meg. Tulajdonképpen védi mindkettő félt, a szolgáltatót és a megrendelőt is. Egyéni vállalkozóként számlaképes vagyok, és MAHASZ engedéllyel rendelkezem. Minden szükséges engedélyem megvan, ami a zenéléshez szükséges, illetve a DJ Szövetség tagja is vagyok. Ha netán ellenőrzésre kerülne sor a Nagy Napon, a buli akkor sem állhat le, hiszen engedélyeimmel teljesen legálisan működöm, ezáltal nincs miért aggódni.

 

SZOLGÁLTATÁSOK

• Az esküvő kezdetétől háttérzene szolgáltatása
• Igényes háttérzene a vacsora alatt
• Egyedi kérések, kívánságok további megbeszélés alapján
• Profi minőségű technikával rendelkezem
• Pontos megjelenés, felkészültség és minőségi kivitelezés

• Minden esetben egyedi megbeszélés és az igények egyeztetése ajánlott

Ajánlatkérés


    Jelen mező kipipálásával egyben kijelentem, hogy az adatkezelési szabályzatot megismertem, és azt magamra nézve elfogadom.