/* analytics */

Török János (DJ. Thörök vagyok) 15 éve szórakoztatok lemezlovasként

Gyermekkorom óta tart életre szóló elhivatottságom a minőségi zene iránt. E régóta tartó szerelemnek köszönhető, hogy az elmúlt évtizedekben hatalmas kollekciót gyűjtöttem össze a legjobb dalokból kiszolgálva ezzel a legkülönbözőbb zenei ízléseket is. A zene iránti szenvedélyem olyan energiával tölt fel, mely könnyen átterjed bármilyen rendezvény résztvevőire. 

Szívem mélyén nem csak a hétköznapi értelmében vett DJ-nek, hanem zenésznek is tartom magam. Ezt bizonyítja sikeres remixer és zenei producer karrierem is. Álmom megvalósításához a legprofibb felszerelésekre volt szükségem. Évről évre egyre jobb minőséget tudtam nyújtani, mára professzionális hangosítási, remixer és világítástechnikai rendszerrel dolgozom. Eszközeimet a mai napig is folyamatosan fejlesztem a technika fejlődésével párhuzamosan. 

Hivatásos rendezvény DJ pályafutásomat születésnapi party-kon, kültéri rendezvényeken kezdtem. Majd egymást követték az esküvők és céges bulik hosszú sora. Zenéltem az ország apró településein néhány lélekszámú közönség előtt, de volt szerencsém budai villákban több száz fős előkelő lakodalomban is megadni a talp alá valót. Bőven nyílt lehetőségem megismerni a különböző vendég típusokat, kit mivel lehet jó kedvre deríteni, hogyan kell megannyi különböző karakterű, életkorú, beosztású személyt közösségé kovácsolni, hogy mindannyian ugyanazt a felhőtlen, örömteli szórakozást élhessék át. Mert részt venni egy fergeteges partiban ajándék és én ekként bánok a résztvevőkkel. Ünnepeltként. Minden tudásommal és erőmmel a kedvükben járok. 

Egy megülni készülő buli alkalmával jött az ötlet, mi lenne, ha bevonnám a vendégeket az est alakításába. Mikrofont ragadtam és egy vicces kis játékkal vissza hoztam a buli szellemét. Ettől a ponttól lett igazán jó az este. 

Nagy odafigyelést fordítok a zeneszámokra, alkalomhoz illő megjelenítéséré. 

Gyere látogass el Facebook oldalamra is

Hogyan dolgozom?

Ha esküvői DJ vagyok a legfőbb célom, hogy az ifjú pár önfeledten ki tudjon kapcsolódni a hivatalos események után és boldog, maradandó emlékként őrizzék meg a nagy napot. A zenei stílusokat midig az alkalomhoz és a vendégek igényinek figyelembe vételével állítom össze illetve egyeztetem a pár egyéni kéréseivel. 

Az első személyes találkozó során, lehetőség nyílik egymás megismerésére, majd a konkrét igényeket, zenei kívánság listát, tervezett forgatókönyvet, technikai szükségleteket és árakat egyeztetjük.
Az adott esküvő teljes mértékben személyre szabható, a jegyesek saját elképzelései szerint valósulhat meg.

Szívesen szórakoztatom és táncba kergetem Csapatépítő tréning – Szalagavató – Meglepetés party – Sport-és Iskolai események – Születésnap – Évforduló – Céges buli – Karácsonyi party – Házibuli résztvevőit is.

Zenei repertoáromban a 80-90-2000-es évek disco, retro, lakodalmas, mulatós, latin, jazz, nemzetközi slágerek, örökzöld magyar slágerek, rocky, r&b, funky, pop, dance és a mai slágerzenék mind megtalálhatóak.

Pályafutásom a legjobb recept, hogy mindenki ropja reggelig!

Ha Ön is a legjobbat akarja kihozni rendezvényéből, lépjen velem kapcsolatba!

Vállalom a továbbiakban Csapatépítő tréning – Szalagavató – Meglepetés party – Sport-és Iskolai események hangosítása és Zenei szolgáltatása – Születésnap – Céges party – Ünnepi party – Házibuli.  Keressen bizalommal.
Köszönöm, hogy megtisztelt figyelmével, bízom a mielőbbi személyes találkozásban!

Török János – Dj. Thörök +36 70 394 79 88