Magamról

Életem a minőségi zene & a minőségi szórakoztatás a zeneszolgáltatás világában.

Gyermekkorom óta végigkísérte életemet a zene és a zene iránti szeretet, nem is tudtam soha olyan munkát / foglalkozást elképzelni magamnak, melyben ne kapna szerepet a zene. Számomra a zenélés elsősorban elhivatottság és nem munka. A zene iránti szenvedélyem mindig feltölt energiával, melyet úgy gondolom, hogy át tudok adni a közönségem számára is.

Pályafutásomat kisebb partyk vállalásával, szülinapi bulikkal, kültéri rendezvényekkel kezdtem. A pozitív visszajelzések nekem is újabb és újabb erőt adtak, és arra bíztattak, hogy jó vagyok a szakmában és érdemes komolyabban vennem a lemezlovasságot.

Évről évre bővítettem a felszerelésemet, mára professzionális hangosítási, remixer és világítástechnikai rendszerrel dolgozom. Eszközeimet a mai napig is folyamatosan fejlesztem a technika fejlődésével párhuzamosan. Idővel egyre nagyobb és komolyabb rendezvényekre jutottam el, és az esküvők szempontjából is számtalan pozitív visszacsatolást kaptam az ifjú pároktól és hozzátartozóiktól.

Rengeteg helyen megfordultam az elmúlt 15 évben. Zenéltem apró kis létszámú településeken, de volt alkalmam budai villákban, több száz fős esküvőkön is lemezlovasként dolgozni. Megtanultam, hogy miként lehet a megannyi különböző karakterű, életkorú, vagy akár beosztású embereket közösséggé kovácsolni, hogy mindannyiuknak ugyanabban a felhőtlen szórakozásban legyünk részük.

 

Hogyan dolgozom?

Ha engem kértek fel, hogy zenéljek rendezvényeteken, esküvőtökön, akkor garantálom a kiváló hangulatot! Igazából ez a DJ alapvető dolga, tehát biztosan kíváncsiak vagytok, hogy mivel tudok többet nyújtani az átlagnál! Mi az, ami engem jellemez, amivel más, esetleg több vagyok a többi szolgáltatónál.

! A zenei stílust mindig az alkalomhoz igazítom és a vendégek igényeinek figyelembe vételével állítom össze.

! A megbízhatóság oda-vissza fontos tényező, így minden alkalommal szerződést kötök a megrendelővel, illetve természetesen legális úton dolgozom, a szükséges engedélyekkel rendelkezem.

! Rugalmas vagyok, alkalmazkodom az egyedi kérésekhez, igényekhez. Ha szeretnétek, egy előre összeállított zenei listát is készíthettek nekem, hogy a legnagyobb kedvencek mindenképpen felcsendüljenek.

! Tapasztalatommal számtalan ötlettel és tippel tudom segíteni a rendezvényeteket  / esküvőtöket. Az évek során lebonyolított fellépésekből jómagam is sokat tanultam, mely tapasztalatokat szívesen megosztom Veletek.

! Mindig az alkalomhoz illő öltözékben jelenek meg, megadva a tiszteletet Nektek. Számomra fontos a megjelenés és az elegancia, főleg, ha esküvőről van szó. Sosem állítanék be a Nagy Napra sportcipőben és szakadt farmerban, kivéve persze, ha így szeretnétek. 🙂

! Minőségi technikával és felszereléssel dolgozom, melyet minden fellépésemre viszek magammal. Ez tartalmazza a hangosítást és a fénytechnikát is.

! Zenei repertoárom a 80-as évektől indul és a mai is hallható slágerekkel folyamatosan bővítem. Számomra fontos, hogy naprakész legyek és minden korosztályt meg tudjak táncoltatni.

! A legtöbb zenei stílusban, legyen az retro, mulatós, latin, rocky vagy pop, otthonosan mozgok és a stílusokat bátran változtatom is a közönség kedvére, attól függően, hogy éppen melyik irány a tuti.

         VÁLLALOM;

esküvő

céges rendezvény

születésnap / névnap / meglepetés buli

lánybúcsú / legénybúcsú

szalagavató

házibuli

csapatépítő tréning

műsorvezetés

HANGOSÍTÁSÁT & ZENEI SZOLGÁLTATÁSÁT!

Keress bizalommal, várom ajánlat kérésedet, ha legjobbat szeretnéd kihozni a bulidból! Minőség, profizmus & a szakma iránti elkötelezettség az, ami engem jellemez.

Technika amivel dolgozom:

Pioneer Xdj-rx2

A Pioneer termékek a legelterjedtebbek a dj körben. Kialakítása és mérete végett kis helyen is elfér.

Shure SM58

A legendás énekmikrofon. Dinamikus jó minőségű, nagy megbízhatóságú, világszerte kedvelt és elismert típus.

Sennheiser XSW 35

Professzionális vezeték nélküli mikrofon szett. Egyszerűen használható kompakt csomag énekesek, műsorvezetők és előadók számára;

QSC K12.2 aktív hangsugárzó

Nagy teljesítményű ugyanakkor könnyű és hihetetlenül stílusos.

QSC - kw181 Mélysugárzó

Nagyobb létszámú rendezvényekhez ajánlott kimagaslóan nagy teljesítménye végett.

Hot 90w led moving head-spot-stage-DJ

Fedezze fel lenyűgöző szín- és dizájnmegoldásainkat! Kimagaslóan szép disco fény ami vidám hangulatot kölcsönöz minden bulihoz.

Ezen túlmenően egy forgó GOBO kerékkel, egy rögzített GOBO kerékkel és egy színkerékkel szerelt, és így  lehetővé téve a felhasználók számára, hogy egyedülálló hatásokat generáljanak egy élénk színárnyalatban. Két 6-féle prizmás (egy kör alakú és egy lineáris) létezik, amely lehetővé teszi, hogy a többnyelvű effektusok tágas tereket töltsenek be színnel és mozgással.

Chauvet DJ Hurricane Haze 4D

A Hurricane Haze 4 D könnyü, vizes alapú köd hozható létre a látványos fényshow fokozása érdekében.

American DJ Bubbletron GO (Buborékgép)

Hordozható kivitel beépített akkumulátorral, több száz buborék másodpercenként, akár 5 óra működés egy töltéssel. Ajánlom jegyes és csoportfotózáshoz és gyerekek nagy kedvence is lett. 

Sennheiser HD 25 fejhallgató

Prémium katagóriás. Kis súlyának és az egyfüles belehallgatási lehetőségnek köszönhetően, a HD 25 fejhallgató a mobil monitoring alkalmazások nélkülözhetetlen eszköze. Hangzás és stílus eredeti kombinációja.

Apple Macbook Pro

Aki ismeri az almát (Apple) annak nem kell bemutatni. Kimagaslóan magyas minősége végett a MacBook Pro a legjobbak közzé tartozik.

Kijelentem, hogy rendelkezem a saját magam részéről, a lebonyolításhoz szükséges, bejelentett tevékenységi körrel, érvényes engedélyekkel és tagja vagyok a Dj Szövetségnek.

error: Az oldal szövegezése, és képei szerzői jogi védelem alatt állnak !!