/* analytics */

Felejthetetlen élményt szeretnétek? Szeretnétek, hogy esküvőtök örök emlék legyen, és úgy emlékezzenek rá hogy hatalmas buli volt?

Kedves jegyespár!

Több éve foglalkozok aktívan zenéléssel, nagy tapasztalatom van esküvő Dj és rendezvény Dj-ként, valamint rendezvények hangosításában is. Hogy fantasztikusan jó lesz-e az esküvőtők, leginkább a vendégek hangulatán múlik. Hiába a Ti napotok, az ifjú pár sosem tud önfeledten ünnepelni, ha a vendégek kedvetlenek, unottak. Mivel nincs két egyforma esküvő, és nincs két egyforma násznép, így nagy súlyt fektetek minden apró részletre, hogy a legmegfelelőbb zenével szolgálhassak.

 

Tapasztalt esküvő DJ-t kerestek?
Vidám hangulatot és változatos zenéket szeretnétek?

Milyen feladatai vannak az esküvő DJ-nek?

  • Az első és legfontosabb, hogy biztosítja a zenét (a szertartás és) az esküvő ideje alatt, jó hangulatot teremt. A leggyakoribb hiba, ha a jegyespár azt gondolja ez egyszerű feladat és esküvői tapasztalattal nem rendelkező, amatőr esküvő DJ-t bíz meg. Egyszerre több generációt, különböző stílusú embereket szórakoztatni nem egyszerű feladat. 
  • Saját eszközeivel biztosítja a hangosítást és a fényeket. Az esküvő DJ-nek a jó hangzáshoz mikrofonról, mikrofon állványról, keverőpultról, megfelelő minőségü – mennyiségü hangfalról, kábelekről és minden más, az esküvői bulihoz szükséges zenei-technikai eszközzel rendelkeznie kell. Az eszközök minősége drámaian meg tudja változtatni a zene hangzásának minőségét. Gyengébb minőségű hangtechnika esetén a hangos zene sérteni fogja a füleket, a vendégek panaszkodni fognak a hangerőre, a gyerekek befogják a fülüket. Jó minőségű hangosítási rendszer esetén ilyen nem fordul elő, a zene nagyobb hangerő esetén is élvezetes marad. 
  • Karizmatikus személyiség, aki magabiztosan kezeli a mikrofont, udvariasan felhívja a vendégek figyelmét a soron következő eseményre, pl.: nyitótánc, vacsora, tortavágás, mennyasszony tánc, éjféli vacsora, utolsó rendelés, utolsó tánc stb. Egy nem kellőképpen magabiztos DJ idegessége leplezésére sokszor túljátssza a szerepét, ami hamar ellenszenvet vált ki a vendégekből, tolakodónak, „soknak” érezhetik viselkedését.
  • Egy esküvő Dj tisztában van nem csak az ifjú pár, de a hozzájuk közel állók (szülők, tanúk) nevével.

Képzeljétek el, hogy a Ti esküvőtök zökkenőmentes lesz! Engedjétek, hogy valóra váltsam ezt az álmotokat!

Esküvő Dj-ként rendelkezem a képességgel, hogy az esküvőtök felejthetetlen élmény legyen.

Évtizedes professzionális esküvő Dj, rendezvény DJ és hangosítási tapasztalatom fog segíteni, hogy a násznép fergetegesen jól érezze magát, életre szóló élményt kapjon az esküvőtökön és hosszú ideig erős kötelék maradjon köztetek a felhőtlen szórakozással közösen eltöltött örömteli, boldog órák.

Mert a jó időben, jókor játszott zene, több, mint akkordok és ritmusok hosszú sora.

A muzsika érzelmeket vált ki, összehozza az embereket, az élmény pedig örökre megmarad. Hogy ez rossz vagy jó élmény marad, az nagyban függ az esküvő DJ-től.

 

Hogyan tudunk felkészülni a nagy eseményre?

  • Az esküvő előtt találkozok veletek, megismerjük egymást, felmérem az igényeiteket, milyen zenét szerettek, milyen dalokat nem akartok hallani semmiképpen sem, milyen a násznép összetétele, ismeritek-e zenei ízlésüket, mennyire „bevállalósak”.
  • Részt vennének-e kisebb játékokban, legyen-e karaoke?
  • Ezek alapján állítom össze az esküvői repertoárt.
  • Ha mégis félreismertétek vendégeiteket, céges és magán rendezvényeken szerzett tapasztalatomnak köszönhetően gyorsan tudok improvizálni.
  • Nem csak zenélek, hanem az első daltól az utolsó hangok felcsendüléséig figyelem a násznépet. Ha fáradnak, akkor is tudom, hogyan lehet egy jó ötlettel, mikrofonnal újból felkelteni az érdeklődést.
  • Az esküvő nem egy szombat esti buli, ahol lejátsszuk az előre összeállított repertoárt és megyünk haza, hanem életetek legszebb napja, amiről, a barátok, rokonok még sokáig beszélnek, és az ifjú párnak örök emlék marad.

Ne engedjétek, hogy esküvőtök kudarcba fulladjon, forduljatok hozzám bizalommal!

SZOLGÁLTATÁSOK

• Az esküvő kezdetétől háttérzene szolgáltatása
• Igényes háttérzene a vacsora alatt
• Egyedi kérések, kívánságok további megbeszélés alapján
• Profi minőségű technikával rendelkezem
• Pontos megjelenés, felkészültség és minőségi kivitelezés

• Minden esetben egyedi megbeszélés és az igények egyeztetése ajánlott